Kiút a lelki válságból

Na zalogi

Nemščina: 1-3 delovne dni, druge države: 5-30 delovnih dni

9,00 €

Cene dostave

Hogyan jön létre a szorongás? Miért szenved egyre több ember a depressziótól? Mit tehetünk mi magunk azért, hogy legyőzzük a lelki válságot? Ez a könyv a lelki válságok megértéséhez és azok leküzdéséhez kíván segítséget nyújtani. A szerzők az emberben lévő szellemi dimenzióra irányítják az olvasó figyelmét, és olyan lehetőségeket vázolnak fel, melyeket önállóan tudunk alkalmazni a lelki egészség visszaszerzése és megőrzése érdekében. A könyv konkrét segítséget nyújt az élethez azáltal a tudás által, melyet Abd-ru-shin "Grál-üzenet" című művében közvetített a Teremtésről, valamint a szerzők személyes és gyakorlati tapasztalatai alapján. o Előadások Abd-ru-shintól o Írások Susanne Barknowitz-tól és Werner Huemertől"

Kiút a szorongásból


Susanne Barknowitz, Innsbruck


Kereskedelmi forgalomba nem kerülhet!Van egy mesekönyv, amely a félelem keletkezését és a félelem kezelését nagyon képszerűen írja le. Címe: Selina, Pumpernickel és Flóra macska. Szerzője Susi Bohdal. Selina egy kislány, aki barátságot köt egy Pumpernickel nevű egérkével. Pumpernickel egy nap egy a falban levő lyukon keresztül a kislány szobájába surran. Ők ketten nagyszerűen megértik egymást, megbíznak egymásban és történeteket mesélnek egymásnak. Egy nap megjelenik Flóra macska, és meg akarja fogni az egérkét. Selina megvédelmezi Pumpernickelt, és elűzi a macskát. Flóra viszont nem hagyja annyiban a dolgot, és másnap megfogja az egeret. Selinának sikerül az utolsó pillanatban kiragadnia az egérkét a macska mancsai közül. Ekkor Flóra olyan dühös lesz, mint még sohasem korábban. Dühösen fújva Selinának ugrik: „Ilyen felbőszült macskát Selina még nem látott. Megijed, és félelmében fejvesztve kiszaladt a szobából, le a lépcsőkön és ki az utcára. Flóra pedig utána szorosan a sarkában. Selina félelme nőttön nő. És minél nagyobb a félelme, annál nagyobbra nő mögötte a macska is.”


Selina csak futott és futott, a macska pedig egyre nagyobbra és nagyobbra nőtt. Végül a képen az aprócska Selina látható, ahogy fut az utcán, miközben Flóra már a háztetőkig ér. Végül Selina nem bír tovább futni, és megtorpan. Mögötte minden csendes. Selina kétségbeesetten felkiált: Mit csináljak!? Az egér pedig így felel a zsebéből:


− Megint le kell kicsinyítened Flórát!


− De hogyan − kiált Selina kétségbeesetten − amikor annyira félek!


− Hát ezaz, mindig csak a félelmedre gondolsz − cincogta Pumpernickel − és futsz előle. Csakis a te hatalmas félelmed teszi Flórát olyan hatalmassá. Szembe kell fordulnod vele, és elszántan a szemébe nézned!


− Nem vagyok rá képes – dadogta Selina – nincs hozzá bátorságom.


− Ugyan már, te bátor vagy, csak meg kell próbálnod – cincogta Pumpernickel, és egy szempillantás alatt eltűnt a kötényzsebben.


Ekkor Flóra már tényleg nagyon hangosan morgott és fújt.


− Add már végre ide azt az egeret!


Selina reszketett, de tudta, hogy azon nyomban tennie kell valamit. Vett egy mély lélegzetet, és tett egy lépést az óriásmacska felé. Közben keményen a szemébe nézett. Flóra erre nem számított. A macska meglepetten hátrálni kezdett.


Ez meghozta Selina bátorságát. Elindult a macska felé, az hátrált, miközben Selina bátorsága egyre nőtt. A macska egyre kisebb és kisebb lett, míg végül elérte a normális nagyságát. Ekkor a macskának be kellett látnia, hogy nem fogja megkaparintani az egeret.


Kereskedelmi forgalomba nem kerülhet!


MELYEK TEHÁT a felismerés fontos állomásai? A legelső a szeretet, a rokonszenv – egy olyan érték, amit meg kell védenünk, hiszen megtámadható. Meg is támadják. Megjelenik a félelem, amit egy súlyos hiba követ, a menekülés. A menekülés során a félelem mérhetetlen nagyra nő. Aztán következik a döntés nagy pillanata: nem bírok tovább menekülni, valamit másképp kell csinálnom, valamit a félelem ellen kell szegeznem. Tudat alatt jelentkezik egy erő, amit az ember csodás ajándékként kapott: az ember szabad akarata, a képessége, hogy döntéseket hozzon.


Kereskedelmi forgalomba nem kerülhet!

Več informacij
ISBN 978-963-88730-7-1
Avtor Werner Huemer
Dimenzije 12,5 x 19,5 cm
Oblika Könyv
Število strani 76
Jezik Magyar
Čas dostave Nemščina: 1-3 delovne dni, druge države: 5-30 delovnih dni
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!